Bucuresti, Romania 04 ianuarie 2016. Orasele inteligente (smart cities) sunt orase care dau prioritate maxima calitatii vietii cetatenilor sai; sunt orase “verzi” unde, printre altele, metodele sustenabile de prestare a serviciului public au pasi concreti de implementare in stragegia de management a municipiului.

Colectarea deseurilor,  asigurarea sigurantei si aplicarea legii in cadru public necesita autovehicule specializate. Municipalitatile si fortele de politie din orasele importante ale SUA si UE adopta masinile electrice pentru patrula, interventie si servicii rezultand mai putine noxe, silentiozitate in efectuarea interventiilor si cetateni cu o calitate mai buna a vietii. Concomitent, un prilej si proiect care face oportuna si posibila finantarea unei retele publice, mai mici sau mai mari, de statii de incarcare pentru masini electrice, lucru care, e un stimulant consistent pentru cetateni pentru a-si procura masini electrice.

Parking Experts este unul din principalii furnizori din Romania de statii de incarcare pentru orice tip de autovehicul, oferind solutii complete atat hardware cat si software care permit implementarea unei retele urbanistice complete cat si gestiunea acesteia de pe orice PC/calculator conectat la internet.

Vezi multe detalii aici:  https://www.parkingexperts.ro/ce-oferim/statii-de-reincarcare-pentru-vehicule-electrice/

Da vestea mai departe:Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email