Bariere si control acces auto

  • barrier_multicolourBariere auto: O bariera e un dispozitiv care trebuie sa functioneze fara probleme la stres constant 24h/zi, 7 zile/saptamana intrucat ofera sau restrictioneaza accesul intr-o incinta; orice disfunctionalitate inseamna blocarea clientilor si inabilitatea de intra/iesi din respectiva incinta. Oferim bariere pentru trafic intens de la SKIDATA, cu viteza ajustabila, standard de rapididate cu 15% decat media, cu fiabilitate si robustete dovedite ce ofera functionalitate si valoare pe termen lung, cu motor electric fara lubrifiere si fara necesar de mentenanta.
  • piloniPiloni retractabili: Daca o bariera auto delimiteaza o proprietate, pilonii retractabili restrictioneaza accesul in adevaratul sens al cuvantului fiind supusi aceluiasi stres de functionare continua; implicit trebuie sa raspunda acelorasi cerinte de fiabilitate, calitate si robustete; partenerii nostri pentru acest produs au fost alesi tocmai cu acest principiu in minte intrucat pot servi doar pentru limitarea accesului in zone cu potential redus de impact pana la potential ridicat de impact si robustete maxima (utilizare anti-tero). Pot fi cu actionare manuala, electromecanici, cu gaz sau hidraulici (utilizare sarcina grea).
  • Sisteme de control acces la distanta cu TAG: Accesul intr-o incinta cu parcare cu cartela de tagproximitate implica un process greoi si nesigur de oprit masina, scos cartela, coborat geamul masinii, scanat cartela. Toate acestea pot fi evitate prin intermediul tehnologiei de control acces de la distanta (8-9m) cu TAG. Nu mai opriti la bariera, nu mai lasati geamul in jos, nu trebuie sa faceti altceva decat sa aveti in parbriz tag-ul care va fi citit la intrare. Ideal pentru locatii cu necesar de tranzit rapid prin bariere si cu multi abonati (cladiri birouri, parcuri industriale, depozite de marfa.

 

Contactati-ne