Statii incarcare vehicule electrice

Nu mai e o noutate ca vehiculele electrice sau plug-in hybrid reprezinta viitorul in materie de transport individual. De la an la an numarul acestora creste si foarte curand vor deveni o prezenta uzuala pe strazi. Cum re-incarcarea acestor masini se realizeaza cat sunt parcate, e natural ca Parking Experts ca specialist in domeniu, sa distribuie acest gen de tehnologie.

Furnizam statii de incarcare-reincarcare fabricate de catre unul din principalii producatori din Europa adresate oricarui tip de vehicul electric cu conector Tip 1 (Citroen, Chevrolet, Ford, Kia, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot sau Toyota) sau Tip 2 (BMW, BYD, Mercedes-Benz, Renault, Smart, Tesla, Volkswagen and Volvo) cu alimentare electrica, totala sau partial (plug-in hybrid). Statiile distribuite de noi raspund oricaror nevoi atat tehnice cat si de fiabilitate si calitate:

• Una dintre cele mai raspandite si utilizate statie de reincarcare din Europa pentru uz casnic, birou sau comercial;
• Incarcare rapida si sigura (certificare CE si controller Mode 3, conector Tip 1 sau Tip 2);
• Contur LED pe suprafata statiei care isi schimba culoarea, ecran tactil sau tehnologie recunoastere facial si activare cu gest, in functie de stare (pregatit, re-incarcare, incarcat, neautorizat);
• 3 modele diferite pentru varii tipuri de utilizare si profil client, gen acasa, la birou, spatii publice (Wallbox Pulsar, Commander, Copper)
• Potrivita pentru orice marca si model de masina (3,7kW-22kW); prize Phoenix Contact, gama completa
– alimentare monofazica, 230V, putere alimentare 7,4kW;
– trifazica, 380V, putere alimentare 11kW sau 22Kw (32A);
• Structura modulara (incarcare directa, autentificare pe baza de aplicatie pe telefon mobil, cu cod PIN sau recunoastere facial si gest; cont online cu acces controlat pe baza de cartela RFID, cu acces controlat si plata); functioneaza cu orice cartela de reincarcare, de la orice furnizor;
• Platforma de management online (consum, incarcari, plati etc.); actualizari de software automate;
• Garantie fabricant 2 ani.

 

STATII INCARCARE
PENTRU ACASA

PENTRU ACASA

PENTRU BIROU

PENTRU BIROU

INCARCARE RAPIDA

INCARCARE RAPIDA