Pentru birou

Statie incarcare vehicule electrice WALLBOX COMMANDER

Wallbox Commander este un sistem inteligent de incarcare pentru vehiculele electrice echipat cu cea mai noua tehnologie si are un design compact si sofisticat pentru a oferi cea mai buna performanta in viata de zi cu zi atat persoanelor fizice cat si companiilor.
Wallbox Commander este singurul produs de pe piata cu un ecran Touch-Screen si conectivitate WiFi care permite obtinerea automata a actualizarilor software pentru a avea WallBox-ul intotdeauna la zi.
Cu o interfata utilizator personalizabila, utilizatorul poate avea de asemenea acces la incarcari programate si poate vedea si monitoriza in timp real ce distanta poate parcurge autovehiculul in functie de incarcarea bateriei.

“myWallbox”, o platforma personalizata destinata special pentru utilizator, permite controlul sesiunilor de incarcare, configurarea incarcatorului si ofera acces la istoricul de consumuri si la alte servicii cum ar fi Smart Charging (Incarcarea Inteligenta).
“myWallbox” de asemenea permite integrarea datelor prin protocolul OCPP cu oricare sistem backend de pe piata. Wallbox Commander si myWallBox pot fi instalate la statiile de incarcare ale persoanelor fizice in aplicatii domestice dar si aplicatiile comerciale la firme.

Detalii complete si fisa tehnica aici»

Statie incarcare vehicule electrice WALLBOX COPPER

Wallbox Copper este cel mai bun sistem de incar care inteligenta pentru vehiculele electrice, echipat cu cea mai recenta tehnologie și un design compact și sofisticat pentru a oferi cele mai bune performante în viața de zi cu zi a persoanelor fizice și companiilor.
Wallbox Copper prezinta cel mai mic și mai compact design de pe piata, oferind putere maxima, cu identificarea gesturilor. WallBox Copper este proiectat cu conectivitate inteligenta Bluetooth / Wifi / Ethernet, care permite să obtinerea datelor atunci cand sunteti in miscare fie în timp real, fie la cerere, pe baza nevoilor dvs. Datorita hardware-ului care respecta standardul ISO 15118 asigura compatibilitatea in viitor.
Caracteristici cum ar fi activarea incarcarii, orarele de încarcare, monitorizarea consumului de energie, raportarea energiei incarcate si consumul de energie in locuinta, actualizarile automate de software etc. face WallBox Copper cel mai mic și mai inteligent incarcator conectat din piata.

“MyWallbox”, o platforma personalizata conceputa special pentru dvs., permite controlul sesiunilor de incarcare, configurarea incarcatorului și permite accesul la istoricul consumului și la alte servicii, cum ar fi Smart Charge.

“MyWallbox” permite, de asemenea, integrarea datelor prin OCPP cu orice sistem backend de pe piata.

Detalii complete si fisa tehnica aici»

Portal online myWallBox

“MyWallbox”, o zona personalizata conceputa special pentru dvs., permite controlul sesiunilor de incarcare, configurarea incarcatorului și permite accesul la istoricul consumului și la alte servicii, cum ar fi Smart Charge.
“MyWallbox” permite, de asemenea, integrarea datelor prin OCPP cu orice sistem backend de pe piata.
“MyWallBox” este destinat pentru a f instalat de la utilizatorii casnici privati pana la incarcatoarele comerciale pentru locul de munca.
Permite conectarea unuia sau mai multor incarcatoare
Identificarea ID-ului sesiunilor: Incărcător / Utilizator /Numar înregistrare

Monitorizare în timp real și Raportarea:

• Consumului
• Timpului de incarcare
• Costul de incarcare
• Utilizarea incarcarii
• Profiluri de incarcare
• Raport de incarcare (zi / săptamana / luna / an)
• Starea de încarcare (disponibil, încarcare, on-line, linie, eroare …)
• Comunicare cu date criptate
• Integrare OCPP

Aplicatie mobila WallBox

Obtineti experienta “myWallbox” pe dispozitivul dvs. mobil și multe altele:
• Acces la tehnologia AUI (identificare automata a utilizatorului);
• Monitorizarea consumului de energie în locuinta în timp real;
• Incarcari planificate inteligente;
• Descarcati actualizari la incarcatorul dvs.

Contactati-ne acum!