Apple Watch SkiData

Bucuresti, Romania, 30 iunie 2015. Ca producator de tehnologie specializat in accesul platit pentru persoane si masini si-a impus constant ca valoare corporatista a fi ancorat in viitor in materie de solutiile pe care le ofera clientilor. Acesta e si unul din motivele pentru care a devenit nr. 1 mondial in toate cele trei linii de afaceri:

 

  1. Tehnologie pentru acces platit in parcari auto;
  2. Tehnologie pentru acces platit pe stadioane, arene sportive, parcuri distractii si centre expozitionale;
  3. Tehnologie pentru acces platit pe partiile de schi.

 

Sistemele SKIDATA pentru gestiunea parcarilor sunt, de regula, sistemele preferate de operatorii de parcari, care castiga din vanzarea de timp-loc parcare din motive lesne de inteles (fiabilitate, functionalitate, flexibilitate, design, etc). Nume mari in domeniu precum Interparking, Q-Park, APCOA, Best in Parking, SABA, Indigo (Vinci Park), CitiPark au facut din SKIDATA partenerul lor preferat pe termen lung.

 

Cum tehnologia evolueaza catre a face viata oamenilor mai usoara si comoda, nici cea din domeniul parcarilor si implicit SKIDATA nu putea sta deoparte. Azi, SKIDATA permite rezervarea prin metode moderne a locului de parcare online, prin portalul specializat SWEB, inclusiv generarea tichetului de parcare si imprimarea acestuia acasa de la o imprimanta obisnuita sau salvarea in telefonul mobil, ceea ce ofera, aditional, functionalitati deosebite referitor la reintrarea si iesirea in/din parcare folosind o varietate de mijloace (tichete cu coduri bare, cartele proximitate, coduri de bare 1D, 2D/QR imprimate pe orice suport sau afisate pe ecranul telefonului sau ceasului. Frumusetea ecosistemului SKIDATA consta in faptul ca aceste functionalitati sunt disponibile in folosirea concomitent in toate sistemele apartinand oricarei aplicatii (parcari, partii schi, stadion, expo, etc). Astfel un client poate folosi acelasi cod de bare afisat pe telefon pentru a intra in parcare, apoi pe partia de schi, pe stadion sau centru expo si sa plateasca o singura data pentru toate serviciile.

 

Incarcarea masinilor electrice se intampla cat acestea sunt parcate ceea ce a facut ca achitarea reincarcarii la dispozitivele de plata automata ale SKIDATA sa fie un pas natural. Cu acelasi tichet, atat imprimat, cat si virtual, de pe telefon, ceas sau tablet, soferul poate achita parcarea, incarcarea masinii si alte servicii terte disponibile in parcare sau structura (centru comercial tip “mall”, aeroport, hotel, arena sportiva sau stadion) pe care o deserveste.

Ca parteneri pentru Romania, Parking Experts, face disponibile aceste facilitate oricarei entitati interesate in a oferi o experienta superba de parcare clientilor si care e dispusa sa investeasca in cel mai longeviv si fiabil sistem de parcare pe termen lung (medie de viata, 15 ani).

Da vestea mai departe:Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email