sun plazaBucuresti, Romania, 14 noiembrie 2014. Mall-ul bucurestean Sun Plaza ofera locuitorilor din sudul Bucurestiului o alternativa contemporana si bogata de cumparaturi si distractie; oferta e completata de o parcare incapatoare, curata si sub continua supraveghere.
Pentru un mai bun control asupra acesteia, conducerea a ales ca prim pas implementarea unui sistem de recunoasterea si inregistrarea numerelor de inmatriculare (LPR – license plate recognition), care comporta foarte multe avantaje pentru domeniul de retail: ofera informatii asupra originii clientilor, cum se comporta acestia in parcare, orele la care vin si pleaca, care sunt terminalele de intrare/iesire cele mai folosite, etc. In plus, componenta de securitate si alerta, in cazul in care un autovehicul aflat de lista neagra (furat, cu abateri de comportament grave inregistrate anterior) intra in parcare, suplimenteaza controlul pentru o experienta de parcare civilizata si placuta pentru clientii de buna credinta.

Parking Experts a furnizat, instalat si pus in functiune sistemul, urmand a-l completa cu alte tehnologii moderne pentru gestiunea parcarii.

 

Da vestea mai departe:Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email